Eten Axel

Wil je heerlijk kunnen eten in Axel? Kom dan langs of reserveer bij Eva;s Passie. Eva’s Passie is een van de restaurants in Terneuzen dat in 2020 als beste restaurant van de gemeente werd verklaard. Je kunt hier genieten van vers bereide gerechten. Bovendien gebruiken de chefs zoveel mogelijk lokale producten en ingrediënten. Zo kun je dus de lokale regio uitstekend proeven in vrijwel ieder gerecht.

Eten Axel

Genieten van lokaal eten in Axel

Bij Eva’s Passie proef je de passie voor de regio in de gerechten. Dit komt voort uit de lokale producten en ingrediënten die ze gebruiken. De essentiële stap in het proces hiervoor is de inkoop. Ze kopen namelijk zoveel mogelijk lokaal in. Ze kijken en vragen eerst bij de lokale ondernemers of ze daar de benodigdheden voor het restaurant in Axel kunnen verkrijgen. Pas wanneer het niet mogelijk is, kopen ze buiten de regio in.

Lokale specialiteiten

Een uitstekend voorbeeld waar je de lokale specialiteiten terugziet, is bij de lunchgerechten. Wanneer je tijdens de lunch komt eten in Axel bij Eva’s Passie, dan kun je voor de Axelse boterhammen kiezen. Dit zijn zeer verse boterhammen van lokaal gebakken broden. Verder geniet je van diverse mogelijkheden voor het beleggen van je broodje. Kies voor een luxe broodje met zalm of vraag na of ze rekening kunnen houden met je allergieën of dieetwensen.

Neem contact op

Eten in Axel met een uitgebreid driegangenmenu

Wanneer je wilt eten in Axel denk je al snel aan het diner. Bij Eva’s Passie kun je uitgebreid genieten van een driegangenmenu voor een vaste prijs. Je kunt hierbij uit verschillende opties voor de gerechten kiezen. Uiteraard kun je uit de koude en warme voorgerechten kiezen. Verder geniet je van een uitgebreid aanbod van hoofdgerechten. Zo kun je eten in Axel met een burger, vispannetje, kipsaté of een ander gerecht als hoofdgerecht. In alle gangen zul je gerechten met lokale producten en ingrediënten tegenkomen.

Stel gerust je vragen

Heb je een allergie, speciale dieetwensen of een andere vraag? Dan kun je gerust contact opnemen met Eva’s Passie voordat je komt eten in Axel. Informeer het personeel en het gerecht kan worden aangepast naar jouw behoeften en wensen. Je kunt ook vragen naar de mogelijkheden voor het geven van een feest. Eva’s Passie is namelijk niet alleen een restaurant, maar biedt je ook de mogelijkheid voor het houden van vergaderingen en feesten in de zaal. Ook kun je heerlijk komen borrelen in het café of op het terras. Neem contact op om te reserveren.