Eten Axel

Zoekt u een plek waar u kunt eten in Axel? Dan bent u in ons restaurant aan het juiste adres. Wij zijn een restaurant in Axel, maar mogen ook veel gasten uit Noord Beveren en Noord Beken ontvangen. Daarnaast is ons restaurant ook populair onder mensen uit België. Waarom zoveel mensen bij ons komen eten in Axel? Dat heeft met de sfeer van ons restaurant te maken, maar uiteraard ook met de kwaliteit van het eten. Bij ons kunt u heerlijk dineren, maar daarnaast bieden wij ook diverse lunchopties.

Eten Axel

Ons restaurant is voor eenieder toegankelijk

Wilt u eten in Axel? Dan is het goed om te weten dat ons restaurant laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk is. Bekijkt u de foto’s op onze website, dan ziet u meteen hoe gezellig ons restaurant is. Het is dan ook geen wonder dat veel mensen die willen eten in Axel bij ons aankloppen. Ook het eten dat wij u serveren zal u in positieve zin verbazen. Wat denkt u bijvoorbeeld van huisgemaakte pulled pork als voorgerecht? Neemt u gerust de tijd om onze menukaart te bekijken als u bij ons komt eten in Axel.

Bent u vegetarisch? Komt u ook dan gerust bij ons eten in Axel. Wij bieden namelijk verschillende vegetarische gerechten aan. Op de menukaart hebben we deze gerechten gemarkeerd met een groen plantensymbooltje. Zo hoeft u als vegetariër niet lang te zoeken naar gerechten die u kunt eten, maar ziet u direct uit welke gerechten u kunt kiezen. U kunt bijvoorbeeld voor een vegetarische wok als hoofdgerecht gaan. Voorbeelden van vegetarische bijgerechten op onze menukaart zijn de toast champignon en tomatensoep.

Eten Axel

Eten in Axel met een grote groep?

Bent u van plan om bij ons te komen eten met een grotere groep? Dan bieden wij u ook de mogelijkheid om de ruimte af te huren. Dat is ideaal als u graag uw verjaardag viert in ons sfeervolle restaurant. Daarnaast kunt u bij ons ook een vergaderzaal huren. U krijgt dan de mogelijkheid om rustig te vergaderen in een aparte ruimte.

Wilt u uit eten in Zeeland en bent u van plan om daarvoor ons restaurant te bezoeken? Dan raden we u aan om vooraf even contact met ons op te nemen indien u van verder moet komen, zodat u een reservering kunt maken. We zouden het namelijk jammer vinden als we u ter plekke moeten vertellen dat er geen plek meer voor u en uw gezelschap is!