Restaurant Axel

Wil je heerlijk kunnen eten in een van de restaurants in Terneuzen? Kies er dan voor om te lunchen of dineren bij een restaurant in Axel. Bij Eva’s Passie kun je op een sfeervolle locatie genieten van heerlijk verse en lokale gerechten. Deze gerechten bereiden ze zoveel mogelijk met lokale producten en ingrediënten. Zo kun je de streek volledig ervaren en nieuwe nuances proeven in de gerechten.

Restaurant Axel

Bijna volledig lokaal restaurant in Axel

Bij Eva’s Passie hebben ze passie voor de regio en dit laten de chefs je graag proeven. Dit realiseren ze door de inkoop van de ingrediënten en lokale producten zoveel mogelijk lokaal te realiseren. Ze kopen in bij lokale ondernemers waar dit mogelijk is. Pas wanneer de ingrediënten niet beschikbaar zijn, wordt er buiten de regio ingekocht.

Uitgebreid of juist simpel maar heerlijk lunchen

De passie voor het lokale zie je ook terug in de gerechten. Zo kun je tijdens de lunch genieten van de authentieke Axelse boterhammen. Dit brood kun je alleen bij een restaurant in Axel proeven. Uiteraard kun je tijdens de lunch vanaf 11:00 uur ook genieten van gerechten die meer vullen. Denk hierbij aan een uitsmijter of heerlijke kroketten.

Voordelig driegangenmenu

Bij Eva’s Passie kun je ook uitstekend dineren. Bij dit restaurant in Axel kun je genieten van een driegangenmenu voor een vast bedrag. Zo kun je op een voordelige manier eten in Axel met een voor-, hoofd- en nagerecht. Kies uit de diverse koude en warme voorgerecht. Besluit tegelijkertijd ook welk hoofdgerecht je neemt. Ga bijvoorbeeld voor een burger, kipsaté, het vispannetje of een ander gerecht. In vrijwel iedere gang vind je ook lokale producten en ingrediënten terug.

Meer dan een restaurant in Axel

Eva’s Passie is niet alleen een restaurant in Axel maar ook een café. Je kunt hier altijd gezellig borrelen in de middag en avond. In de zomer kun je uitgebreid genieten op het terras. Wil je een feest geven op een sfeervolle locatie? Dan kan dit in de zaal. Dit is ook een vergaderzaal waar je kunt genieten van de diverse mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld vergaderen met je gezelschap terwijl je luncht.

Kom langs of reserveer

Wil je zeker weten dat je uitgebreid kunt genieten van het driegangenmenu? Neem dan contact op met Eva’s Passie om te reserveren. Je kunt ook bij dit restaurant in Axel langskomen en plaatsnemen op het terras. Voor feesten en vergaderingen kun je het best altijd contact opnemen.

Neem contact op