Restaurant Axel

Wij zijn een restaurant gelegen in de stad Axel. Als u bij ons komt eten zorgen wij ervoor dat wij uw ervaring zo aangenaam mogelijk maken. Naast om te dineren, kunt u ook in ons restaurant in Axel terecht voor een heerlijke lunch. Ook als u vegetarisch bent bieden we verschillende mogelijkheden voor u. Ons restaurant is bovendien perfect voor een lekker avondje uit met de kinderen. Wij beschikken namelijk over verschillende kindermenu’s. Indien u wilt eten in Axel, bent u bij Eva’s Passie aan het juiste adres.

Restaurant Axel

Voor iedereen toegankelijk

Het restaurant is voor iedereen toegankelijk en het is erg laagdrempelig. Heeft u speciale dieetwensen, neem dan vooraf even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We zoeken graag samen naar oplossingen en denken altijd graag mee met onze gasten. Voor een gezellige avond is ons restaurant in Axel de perfecte keuze. Door onze recente renovatie is de sfeer in het restaurant optimaal. Zo krijgt u bij ons niet alleen verrukkelijk eten, maar doet u ook een fantastische ervaring op. Neem vooral even een kijkje naar de foto’s van de nieuwe inrichting van het restaurant. Bij ons hangt een gezellige sfeer die wij graag nog beter willen maken met u erbij.

Op zoek naar een vergaderruimte?

Zoekt u voor uw bedrijf of voor een andere gelegenheid naar een vergaderruimte? Ook dan bent u bij ons restaurant in Axel aan het juiste adres. Wij hebben aparte ruimtes waar u eventuele meetings of andere gelegenheden kunt houden. Als u hier interesse in heeft, kunt u even contact met ons opnemen en dan gaan wij na wat we voor u kunnen betekenen. 

Restaurant Axel
Verjaardag vieren bij ons restaurant in Axel

Bent u klaar om een feestje te vieren? Bij het restaurant Eva’s Passie in Axel kunt u een prachtig feestje organiseren. Wij weten hier wel hoe we een feestje moeten geven en met u erbij is dat helemaal compleet. Reserveer op tijd en geef aan wat voor feest u wilt organiseren. Wij zullen er alles aan doen om het feest te laten slagen en verrassen het feestbeest natuurlijk op onze eigen manier. Wilt u uw verjaardag vieren of die van iemand anders organiseren, dan is Eva’s passie de geschikte locatie hiervoor. Hoogwaardig eten en voor ieder wat wils. Wij serveren van vlees en vis tot vegetarisch en stoppen onze passie en liefde in ieder gerecht. Bij ons kunt u terecht voor een driegangenmenu met veel variatie. 

Reserveren

Kunt u niet wachten om bij ons te komen eten? Wees zeker van een plekje en reserveer van tevoren. U kunt ons zowel per mail als telefonisch bereiken om te reserveren en voor al uw vragen. Krijgt u ons niet direct te pakken, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Op de maandag en de dinsdag zijn wij gesloten, dus op deze dagen is het niet mogelijk om bij ons te reserveren.