Restaurants Terneuzen

Wil je graag heerlijk lunchen of dineren in gemeente Terneuzen? Kom dan langs bij Eva’s Passie, een van de heerlijkste restaurants in Terneuzen. Ze hebben diverse gerechten op het menu staan. Deze gerechten bereiden de chefs zoveel mogelijk met producten van lokale ondernemers. Zo kun je bij Eva’s Passie echt lokaal eten en genieten van vers bereide gerechten met verse ingrediënten. Probeer het uitgebreide driegangenmenu voor een vaste prijs!

Restaurants Terneuzen

Eva’s Passie is écht lokaal tussen alle restaurants in Terneuzen

Bij Eva’s Passie laten ze je met trots genieten van de gerechten van lokale producten. Ze laten je namelijk graag van de streek proeven. Het restaurant is uniek tussen alle restaurants in gemeente Terneuzen doordat ze de inkoop zoveel mogelijk richten op lokale ondernemers. Zo proberen ze altijd eerst de ingrediënten en benodigdheden voor het restaurant in Axel lokaal in te kopen. Pas wanneer dit echt niet mogelijk is worden de producten elders in het land ingekocht.

Lunch met lokale producten bij een van de restaurants in Terneuzen

Door de lokale inkoop geniet je ook van lokale specialiteiten en heerlijke nederlandse gerechten. Zo kun je uiteraard genieten van een ruime selectie aan belegde broodjes voor de lunch. Bovendien kan een heerlijk vullende uitsmijter niet ontbreken. Uiteraard is er ook buiten de kaart bij Eva’s Passie als een van de restaurants in gemeente Terneuzen veel mogelijk. Wil je toch liever geen kaas op je broodje of geen ham op de tosti? Laat dit gerust weten aan het personeel en er wordt rekening mee gehouden. Laat ook weten of je een allergie hebt, ze houden hier graag rekening mee.

Neem contact op

Driegangenmenu voor een vaste prijs

Naast lunchen kun je ook uitstekend dineren bij Eva’s Passie. Je kunt hier bij een van de restaurants in gemeente Terneuzen voor een vast bedrag genieten van een uitgebreid driegangenmenu. Je kiest hierbij uit warme of koude voorgerechten en een van de vele hoofdgerechten. Zo kun je genieten van een burger, vispannetje of een ander heerlijk gerecht. Verder kun je ook genieten van een borrel. Het is namelijk niet alleen een restaurant, maar ook een prettig café. In de zomer kun je heerlijk vertoeven op het terras.

Kom langs bij Eva’s Passie of reserveer

Bij Eva’s Passie kun je genieten van heerlijk eten in Axel en een prettige sfeer. Het restaurant is niet voor niets in 2020 uitgeroepen tot het beste van de restaurants in gemeente Terneuzen. Je kunt hier altijd binnenlopen en genieten van de sfeer. Daarnaast kun je uiteraard ook reserveren om er zeker van te zijn dat je kunt genieten van het heerlijke eten. Neem hiervoor gerust contact met ze op. Bovendien kun je ook een feest of vergadering laten plaatsvinden in de losse zaal. Informeer gerust naar de mogelijkheden.