Uit eten Zeeland

U wilt uit eten in Zeeland? Dan ontvangen wij u met open armen in ons restaurant in Axel, Eva’s Passie. Alhoewel ons restaurant in Axel gevestigd is, komen ook veel van onze gasten uit Noord Beveren, Noord Beken en zelfs uit België. In ons restaurant is iedereen welkom en het restaurant is ook goed toegankelijk voor eenieder. Eva’s Passie is een laagdrempelig restaurant waar u heerlijk kunt eten. De focus ligt bij ons voornamelijk op het diner, maar daarnaast bieden we u ook mogelijkheid om bij ons te komen lunchen. Gaat u uit eten in Zeeland en komt u daarvoor naar ons restaurant? Dan bent u verzekerd van een goede sfeer!

Uit eten Zeeland

Gaat u uit eten in Zeeland? Wij bieden voor ieder wat wils!

Wilt u uit eten in Zeeland? Dan is het goed om te weten dat onze menukaart zeer veelzijdig is. Zo vinden u en uw gezelschap altijd wel een heerlijk gerecht op onze menukaart. Bent u vegetarisch? Dan is het goed om te weten dat u op onze menukaart ook verschillende vegetarische gerechten vindt! Daar hoeft u overigens niet zelf naar op zoek te gaan, de vegetarische gerechten zijn gemarkeerd met een plantensymbooltje. Zo ziet u ook als vegetariër in één oogopslag welke gerechten u kunt eten. Heeft u specifieke wensen of mag u bepaalde dingen niet eten? Geeft u dit dan bij ons aan, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Wij gaan graag een stapje verder voor onze gasten.

Heeft u een verjaardag?

Gaat u uit eten in Zeeland in verband met een verjaardag of een andere feestgelegenheid? Dan bent u in ons restaurant natuurlijk van harte welkom. Wij bieden u ook de mogelijkheid om een ruimte af te huren. Wanneer u een feest heeft in ons restaurant, doen wij er uiteraard alles aan om een succes van uw feest te maken. Bij Eva’s Passie weten we wel hoe we een feestje moeten geven! Ook indien u een vergadering gepland heeft, kunt u overigens bij ons terecht. Wij hebben namelijk een aparte vergaderzaal.

Uit eten in Zeeland in een sfeervol restaurant

Wilt u uit eten in Zeeland? Weinig restaurants kunnen de sfeer in ons restaurant evenaren! We raden u dan ook aan eens bij ons langs te komen voor een heerlijke lunch of diner. Indien u van ver moet komen, raden we u aan om even een reservering te plaatsen. Zo kunnen we u garanderen dat er plek voor u zal zijn op het moment dat u bij ons gaat uit eten in Zeeland.

Uit eten Zeeland